Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

Otros artículos

Más novela negra con juego.

Jugar-s'hi la vida

El escritor Màrius Serra i Roig, publica un nuevo libro donde los juegos tienen importancia y con su amigo Oriol Comas como personaje. La primera entrega fue La novel·la de Sant Jordi (2018, Amsterdam - Ara Llibres).

La novel·la de Sant Jordi

La segunda novela se titula Jugar-s'hi la vida (Jugarse la vida) y sale a la venta hoy, publicada por el mismo sello Amsterdam de Ara Libres.

Jugar-s'hi la vida

Jugar-s'hi la vida
de Màrius Serra

amb Oriol Comas i Coma com a persotnage.
Un camell imprudent, una persecució vibrant, un narcopís al Raval i dos morts són les cartes que ens reparteix Màrius Serra a les primeres pàgines. Que comenci la partida!amb Oriol Comas i Coma com a persotnage.
Uns crits inesperats i una trencadissa de vidres condueixen una parella de Mossos a una escena que els deixa horroritzats: troben un noi jove i una anciana estesos a terra. Totes les portes i finestres són tancades per dins i els cadàvers estan xops. L’expert en jocs, Oriol Comas i Coma, veí del barri, posarà el seu instint de deducció al servei d’un cas que acaba tenint connexions insospitades, nacionals i internacionals.
Amb un domini absolut del temps narratiu i amb el característic sentit de l’humor de l’autor, Jugar-s’hi la vida situa l’acció a cavall de la Barcelona actual i la històrica Revolució dels Clavells portuguesa. I esdevé, sobretot, un elogi del joc pel joc davant del joc pel guany. L’atzar continuarà determinant les nostres vides en l’era del Big Data? Quan la curiositat de Comas i Coma desperta sempre afloren les seves ganes de jugar. Encara que això comporti flirtejar amb la mort.

PVP: 18'90 €


¡Nos jugamos!
Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras
EDITORIALES de JUEGOS colaboradoras