Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

Eventos

Es una iniciativa del Institut Ramon Muntaner (IRMU) y de la Companyia de Jocs l’Anònima, con la Universitat de Vic y la Universitat Central de Catalunya.

Els Jocs en la Històrtia

La primera edición de este congreso se remonta a 2012 en Móra la Nova y Ascó. Una segunda edición se celebró en 2019 en Castellón.

El tercer congreso de Jocs en la Història (Juegos en la Historia) se desarrolla esta fin de semana, del 25 al 27 de marzo de 2022, en Vic (Barcelona):

El III Congrés Internacional dels Jocs en la Història és una iniciativa de l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Companyia de Jocs l’Anònima, que va néixer amb la voluntat de posar el joc en el centre del debat i de la reflexió, tot destacant-ne la importància al llarg de la història, des de l’antiguitat fins a l’actualitat i analitzant-ne les tendències de futur.
(...)
L’organització, formada per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, la Federació Catalana de Jocs, Esports i Deports Tradicionals i l’Institut Ramon Muntaner, proposa un lloc de trobada on compartir i debatre diferents punts de vista al voltant del joc, on presentar-ne les darreres recerques i projectes i on es propiciarà la reflexió de la mà de la gent protagonista que viu el joc dia a dia.
Durant aquests tres dies, les ponències, comunicacions i taules rodones de caràcter acadèmic i científic s’alternaran amb activitats de caire més lúdic i reuniran experts i aficionats a aquesta temàtica.
El programa acadèmic està organitzat en tres eixos temàtics:
   - Visualització i comunicació del joc.
   - Les professions del joc.
   - L’organització social al voltant del joc.
A més, també es desenvoluparà un apartat específic centrat en els jocs històrics i tot un seguit d’activitats lúdiques complementàries.
El congrés compta amb la col·laboració de CIA Companyia de Jocs L’Anònima, Vic Ciutat Educadora – Ajuntament de Vic, Museu Episcopal de Vic i amb el suport de la Fundació Josep Irla.

Els Jocs en la Històrtia


En su web hay más información y en Youtube se pueden ver charlas y conferencias.

Els Jocs en la Històrtia


 

¡Nos jugamos!
Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras