Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de la navegación y para estadísticas

En los medios

Tercera novela con juegos de Màrius Serra.

FdJaM

El escritor Màrius Serra publica su tercera novela de crímenes y misterio donde los juegos de mesa siempre juegan un papel muy importante. Además se da la curiosidad que el protagonista de estas aventuras ficticias es el personaje de Oriol Comas i Coma, basado directamente en la persona real con ese nombre y que tan bien conocemos.

Las anteriores novelas de la serie Comas i Coma son La novel·la de Sant Jordi (2018, Amsterdam - Ara Llibres), y Jugar-s'hi la vida (2018, Amsterdam - Ara Llibres), que además originó el juego de mesa 4 Data Brokers de Oriol Comas & Màrius Serra (2020, GDM). Por desgracia las novelas no están publicadas en castellano.

La novel·la de Sant Jordi       4 data brokers

 

A la venta desde hoy el tercer libro, en esta ocasión con Editorial Empúries:

FdJaM

Fora de joc a Montserrat
de Màrius Serra.

Un monjo mor misteriosament a l’abadia de Montserrat durant una trobada d’experts en jocs de taula.
L’abadia de Montserrat, després de la pandèmia, impulsa activitats culturals per reactivar-ne les visites i l’Oriol Comas i Coma ho aprofita per organitzar-hi el Ludocànon, una trobada internacional d’experts en jocs de taula amb l’objectiu de triar els cent millors jocs de la història. Però al vespre del primer dia, un monjo apareix penjat. El Comas, ajudat per la seva inseparable neboda Sol, aviat relaciona la mort amb altres decessos recents de monjos que semblaven accidentals. I, pitjor encara, la Sol i el seu nòvio boomer, el periodista Garota que havia treballat de cap de premsa al Grup 69, comencen a trobar indicis que els crims guarden relació amb uns fets succeïts anys enrere a l’Escolania.
El sentit de l’humor i l’enginy de Màrius Serra s’infiltren per una trama que salta vertiginosament del món hiperconnectat d’avui a l’ecosistema gairebé aïllat de l’Escolania de fa mig segle. Amb diàlegs plens de carisma, situacions hilarants, jocs antics i moderns i una narració tenyida pel xoc generacional, Fora de joc a Montserrat porta la intriga ludocriminal a un dels indrets més icònics —i alhora misteriosos— de Catalunya.

PVP: 18'90€ / 8'99 € (e-pub)


¡Nos jugamos!

Jugamos Tod@s

Regístrate para enviar comentarios

TIENDAS de JUEGOS colaboradoras
EDITORIALES de JUEGOS colaboradoras